Home Carti PDF Totul despre femei. Ghid pentru barbati

[PDF] Totul despre femei. Ghid pentru barbati

Coperta Carte Totul despre femei. Ghid pentru barbati

Iti doresti sa citesti cartea Totul despre femei. Ghid pentru barbati publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Totul despre femei. Ghid pentru barbati

Editura: Niculescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Rezultatele obtinute in „Laboratorul iubirii” de John Gottman, expert de renume mondial in probleme de cuplu, dovedesc un adevar incredibil: barbatii pot face sau desface o relatie. Lucrarea Totul despre femei, bazata pe o cercetare intinsa de-a lungul a patruzeci de ani, dezvaluie misterele atractiei, satisfacerii si cuceririi unei femei pentru intreaga viata. Aflam, pentru prima data, raspunsul dovedit stiintific la intrebarea pe care ne-o punem de atata vreme: Ce-si doreste cu adevarat o femeie de la un barbat? Acest ghid fundamental pentru barbati raspunde si altor probleme ale acestora, de la cum sa abordezi o femeie si sa ai o relatie cu ea, pana la cum sa-ti dai seama daca acea relatie se afla pe calea cea buna. Totul despre femei este un ghid esential pentru a afla cum sa joci si sa castigi in jocul iubirii.„Nu vreau sa va impun, domnilor, sa cititi aceasta carte, dar ea ar putea sa va ajute sa ne conduceti pe toti spre o stare de armonie deplina.” – ALANIS MORISSETTE, cantareata si compozitoare„Daca vrei sa inveti cum sa fii un barbat si un partener ideal, Totul despre femei este exact ce-ti trebuie!” – LEWIS HOWES, autorul cartii The School of Greatness…

Cartea Totul despre femei. Ghid pentru barbati PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.