Home Carti PDF Traiasca Revolutia! Cele mai importante 30 de revolte si revolutii din...

[PDF] Traiasca Revolutia! Cele mai importante 30 de revolte si revolutii din istorie

Coperta Carte Traiasca Revolutia! Cele mai importante 30 de revolte si revolutii din istorie

Iti doresti sa citesti cartea Traiasca Revolutia! Cele mai importante 30 de revolte si revolutii din istorie publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Traiasca Revolutia! Cele mai importante 30 de revolte si revolutii din istorie

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Derry Nairn reuneste in aceasta carte cele mai cunoscute, cele mai sangeroase si cele mai controversate revolte din toate timpurile se regasesc in aceasta carte. Rascoalele taranesti stau alaturi de tentativele esuate, selectate pentru influentele lor mai tarzii. Sunt asa-numitele „Mari Revolutii“, greu de ignorat din cauza influentelor atat de larg raspandite. Derry Nairn a grupat revolutiile tematic: Despotism si persecutie; Martiri si simboluri; Violenta justa, pace radicala; Mana ascunsa; Revolutia isi devoreaza copiii; Amintiri din viitor. Cartea de fata prezinta in putine cuvinte fiecare revolta sau revolutie, indiferent ca a fost condusa de Spartacus, Pugaciov sau Robespierre, cartea fiind dedicata publicului larg, nu istoricilor….

Cartea Traiasca Revolutia! Cele mai importante 30 de revolte si revolutii din istorie PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.