Home Carti PDF Tratarea bolilor cu leacuri din popor

[PDF] Tratarea bolilor cu leacuri din popor

Coperta Carte Tratarea bolilor cu leacuri din popor

Iti doresti sa citesti cartea Tratarea bolilor cu leacuri din popor publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tratarea bolilor cu leacuri din popor

Editura: Corint

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: De-a lungul veacurilor, poporul roman a folosit, la inceput empiric, plantele spontane si cultivate in tratarea diferitelor boli ale organismului uman. Pe baza acestor leacuri folosite in diverse regiuni ale Romaniei, oamenii de stiinta au realizat studii complexe, biochimice, biologice, clinice, si astfel fitoterapia moderna a reusit sa puna la dispozitia pacientilor retete usor de preparat, cu infuzii, decocturi sau extracte (tincturi, uleiuri) din planta intreaga, radacini, rizomi, frunze, flori, fructe. In aceasta lucrare sunt prezentate retete culese de autor din diverse regiuni ale tarii noastre. Pentru fiecare afectiune a organismului uman exista o scurta expunere a simptomatologiei, urmata de tratamentul adecvat, prezentandu-se cat mai multe remedii naturiste si formele lor de aplicare. Lista plantelor medicinale citate in lucrare, ca si ilustratiile sugestive, colorate, completeaza textul cartii….

Cartea Tratarea bolilor cu leacuri din popor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.