Home Carti PDF Tratat de dreptul muncii – Editia a IV-a, 2010

[PDF] Tratat de dreptul muncii – Editia a IV-a, 2010

Coperta Carte Tratat de dreptul muncii - Editia a IV-a, 2010

Iti doresti sa citesti cartea Tratat de dreptul muncii – Editia a IV-a, 2010 publicata de Universul Juridic? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tratat de dreptul muncii – Editia a IV-a, 2010

Editura: Universul Juridic

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aparitie celei de-a patra editii a „Tratatului de dreptul muncii” al distinsului profesor Alexandru Ticlea vine cu o promotie unica pe piata de carte juridica: primele 100 de precomenzi la prezenta lucrare vor beneficia de un autograf din partea autorului. Dreptul muncii este cea mai dinamica si concreta ramura a dreptului, fiind legat de viata, existenta si bunastarea oamenilor. Sub incidenta lui intra salariatii, dar si cei aflati in cautarea unui loc de munca ori se pregatesc pentru a dobandi o profesie sau meserie (ucenicii etc.).El se aplica, in calitate de drept comun, si altor categorii profesionale, de pilda, functionarilor publici, inclusiv celor cu statut special, diplomatilor etc. Pornind de la aceste considerente, lucrarea de fata este conceputa pentru a contine cat mai multe si utile informatii necesare nu numai studentilor, dar si specialistilor teoreticieni – cercetatori, cadre didactice etc. – si practicieni – consilieri juridici, avocati, judecatori, personal din compartimentele de resurse umane….

Cartea Tratat de dreptul muncii – Editia a IV-a, 2010 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.