Home Carti PDF Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. III) Cercetare

[PDF] Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. III) Cercetare

Coperta Carte Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. III) Cercetare

Iti doresti sa citesti cartea Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. III) Cercetare publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. III) Cercetare

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Al treilea volum al ‚ÄěTratatului de psihanaliza contemporana‚Äú reprezinta rezultatul eforturilor depuse de colectivul de cercetatori de la Universitatea din Ulm de-a lungul mai multor ani in directia cercetarii adecvate a procesului psihanalitic, centrata pe explorarea atenta a schimbului dintre pacient si analist. Volumul introduce cititorii in domeniul cercetarii moderne in psihanaliza, prezentand aspectele metodologice si epistemologice ce tin de utilizarea studiilor de caz individuale ca metoda de cercetare. Dupa ce ofera o privire de ansamblu completa, clinica si sistematica, sub forma unei prezentari longitudinale si transversale a terapiei psihanalitice a Amaliei X, autorii prezinta studiile pe care le-au realizat de-a lungul anilor impreuna cu mai multi colaboratori pornind de la acest specimen de caz. Cartea se adreseaza studentilor, psihologilor, psihanalistilor si tuturor celor interesati de cercetarea in psihoterapie, de validarea empirica a teoriilor procesului psihanalitic si de demonstrarea eficientei psihanalizei ca forma de terapie….

Cartea Tratat de psihanaliza contemporana (Vol. III) Cercetare PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.