Home Carti PDF Trauma, atasament, constelatii familiale. Psihoterapia traumei

[PDF] Trauma, atasament, constelatii familiale. Psihoterapia traumei

Coperta Carte Trauma, atasament, constelatii familiale. Psihoterapia traumei

Iti doresti sa citesti cartea Trauma, atasament, constelatii familiale. Psihoterapia traumei publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Trauma, atasament, constelatii familiale. Psihoterapia traumei

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Teoria constelatiilor familiale deschide noi cai de acces catre profunzimile sufletului uman unde se afla resurse nebanuite de vindecare a durerilor noastre! Simptomele aparute dupa experientele traumatizante sunt numeroase si blocheaza functionarea si evolutia fireasca a persoanei afectate. Suferinta nu atinge doar persoana ranita, ci si pe cei din apropierea ei, cei cu care aceasta se afla in legatura emotionala. De aceea, intelegerea si dezvoltarea unor teorii si maniere de lucru cu persoanele traumatizate sunt de importanta capitala pentru psihologie, medicina si celelalte stiinte care abordeaza psihicul uman….

Cartea Trauma, atasament, constelatii familiale. Psihoterapia traumei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.