Home Carti PDF Tsukuru Tazaki cel fara de culoare si anii sai de pelerinaj

[PDF] Tsukuru Tazaki cel fara de culoare si anii sai de pelerinaj

Coperta Carte Tsukuru Tazaki cel fara de culoare si anii sai de pelerinaj

Iti doresti sa citesti cartea Tsukuru Tazaki cel fara de culoare si anii sai de pelerinaj publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tsukuru Tazaki cel fara de culoare si anii sai de pelerinaj

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia BIBLIOTECA POLIROM. Seria de autor „Haruki Murakami” a editurii Polirom. Tsukuru are 36 de ani si multe, multe amintiri, care nu-l lasa sa-si traiasca prezentul. Gandurile il poarta adesea la o gasca aventuroasa din liceu, in care fiecare membru avea, in loc de nume, o culoare: fetele erau Neagra si Dalba, iar baietii Albastru si Rosu. Al treilea baiat din gasca era el, Tsukuru, omul fara de culoare, al carui nume inseamna „cel care face“.Tsukuru este inginer si are un vis: sa construiasca gari. Are insa si o nefericire: se vede pe sine ca pe un vas fara continut, parasit de toti din pricina golului sau launtric. El isi traieste viata in singuratate pana in momentul in care o cunoaste pe Sara. Ea il asculta, ii afla nefericirile si incearca sa-l ajute, indemnandu-l sa plece in cautarea prietenilor din liceu si sa se-mpace cu ei. Abia apoi se va intoarce la ea si o va iubi si va fi fericit.„Oricine se indragosteste cauta de fapt bucati pierdute din propria-i viata. Si oricine se indragosteste se intristeaza cand se gandeste la cel iubit. E ca si cum te-ai intoarce intr-o camera cu amintiri dragi, o camera de mult parasita.“ – Haruki Murakami…

Cartea Tsukuru Tazaki cel fara de culoare si anii sai de pelerinaj PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.