Home Carti PDF Tulburarile de comportament alimentar si obezitatea la copii si adolescenti

[PDF] Tulburarile de comportament alimentar si obezitatea la copii si adolescenti

Coperta Carte Tulburarile de comportament alimentar si obezitatea la copii si adolescenti

Iti doresti sa citesti cartea Tulburarile de comportament alimentar si obezitatea la copii si adolescenti publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tulburarile de comportament alimentar si obezitatea la copii si adolescenti

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Obiectivul cartii este de a umple golurile de informatie din literatura de specialitate disponibila in limba romana prin abordarea terapeutica a tulburarilor de comportament alimentar la copii si adolescenti. Tratamentul acestor tulburari, in mod obisnuit, presupune mobilizarea unei intregi echipe de specialisti care poate include, in afara de psihologul clinician, un medic pediatru, un internist (eventual endocrinolog sau cardiolog), un psihiatru, un dietetician si diferiti terapeuti, in functie de caz. Volumul se adreseaza tuturor acestor categorii de specialisti interesati de perspectiva psihologica a acestor tulburari si, in egala masura, parintilor si studentilor la psihologie si medicina. Parintii vor avea ocazia de a intelege rolul activ pe care il au de indeplinit in lupta cu tulburarea de alimentatie, iar cartea le va pune la dispozitie recomandari privind caile de actiune adecvate pe care ar putea sa le urmeze in cazul fiecarei tulburari in parte.” (Ion Dafinoiu) Din cuprins: Normalitate si patologie in comportamentul alimentar • Tipuri de tulburari alimentare la copii si adolescenti • Anorexia nervoasa • Bulimia nervoasa • Tulburarea de alimentare compulsiva • Probleme alimentare atipice • Cauze ale tulburarilor alimentare la copii si adolescenti • Comorbiditati asociate tulburarilor alimentare • Obezitatea la copii si adolescenti…

Cartea Tulburarile de comportament alimentar si obezitatea la copii si adolescenti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.