Home Carti PDF Tulburarile de crestere. Ghid de diagnostic si tratament

[PDF] Tulburarile de crestere. Ghid de diagnostic si tratament

Coperta Carte Tulburarile de crestere. Ghid de diagnostic si tratament

Iti doresti sa citesti cartea Tulburarile de crestere. Ghid de diagnostic si tratament publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Tulburarile de crestere. Ghid de diagnostic si tratament

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Diversitatea oamenilor se mentine de regula in limitele unei omogenitati predictibile, definitorii pentru dezvoltarea noastra ca specie. Neincadrarea in standardul statural normal se poate datora mostenirii genetice sau poate fi un prim simptom al unei afectiuni. Volumul abordeaza probleme legate de genetica si biochimia hormonilor, receptorilor si mecanismelor postreceptor implicate in procesul de crestere, de utilizarea terapeutica a hormonilor produsi de ingineria genetica in deficitele secretorii sau in sindroamele de rezistenta la nivel de receptori ce determina diverse tipuri de tulburari de crestere. Adresat specialistilor endocrinologi, pediatrilor si endocrinopediatrilor, medicilor de familie si studentilor la medicina, volumul este un ghid de diagnoza si tratament hormonal care reflecta experienta clinica si stiintifica a autorului, imbinand elemente teoretice cu date ale practicii clinice efectuate intr-un centru universitar. Cuprins: Cresterea normala. Factori implicati in crestere; Notiuni de auxologie; Intarzierea cresterii. Talia mica; Evaluarea copiilor cu tulburari de crestere; Terapia tulburarilor de crestere si a deficitelor axei somatotrope; Talia inalta….

Cartea Tulburarile de crestere. Ghid de diagnostic si tratament PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.