Home Carti PDF Ultimul avertisment. A venit timpul sa ne gandim la pericolul disparitiei

[PDF] Ultimul avertisment. A venit timpul sa ne gandim la pericolul disparitiei

Coperta Carte Ultimul avertisment. A venit timpul sa ne gandim la pericolul disparitiei

Iti doresti sa citesti cartea Ultimul avertisment. A venit timpul sa ne gandim la pericolul disparitiei publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ultimul avertisment. A venit timpul sa ne gandim la pericolul disparitiei

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: De ce amenintari precum recesiunea mondiala, terorismul sau incalzirea globala par, dintr-odata, de neoprit? Chiar ne confruntam cu probleme insolubile?Teza cartii este aceea ca viteza cu care evolueaza tehnologia depaseste capacitatea de adaptare a creierului uman la lumea creata de aceasta tehnologie. Preluand exemple sugestive despre ascensiunea si decaderea marilor imperii ale istoriei, precum Imperiul Mayas, Khmer sau Imperiul Roman, Rebecca D. Costa demonstreaza ca toate marile civilizatii au generat progrese pe care nu au mai fost capabile sa le gestioneze. Tendinta oamenilor de a adapta in continuare vechile solutii la noile probleme care apar pe parcursul evolutiei a dus la consecinte catastrofale. Mai exact, capacitatea societatilor de a solutiona chestiunile cele mai provocatoare s-a blocat, ducand finalmente la colapsul civilizatiei. O noua voce pertinenta in traditia ganditorilor Thomas Friedman sau Malcolm Gladwell, Rebecca D. Costa ne demonstreaza cum putem schimba cursul descendent pe care il urmeaza omenirea. Imbinare de date istorice, stiinte sociale si biologie, Ultimul avertisment ridica intrebari esentiale privind viitorul nostru in calitate de cetateni ai acestei planete….

Cartea Ultimul avertisment. A venit timpul sa ne gandim la pericolul disparitiei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.