Home Carti PDF Ultimul om bun

[PDF] Ultimul om bun

Coperta Carte Ultimul om bun

Iti doresti sa citesti cartea Ultimul om bun publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Ultimul om bun

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In Vechiul Testament exista o legenda: pe pamant traiesc treizeci si sase de oameni buni care ne pazesc. Fara ei umanitatea ar disparea. Dar acesti oameni buni nu stiu ca ei sunt cei alesi. AU FOST ALESI 36. NU AU MAI RAMAS DECAT 2. Beijing: un calugar se prabuseste mort in odaia lui. Un semn infricosator – un tatuaj? O arsura? – Se intinde pe spatele lui si in jos, pe sira spinarii. Mumbai: un economist indragit, un om care ii ajuta pe saraci, moare pe neasteptate. Pe corpul lui se regasesc aceleasi simboluri. Victimele sunt persoane implicate in actiuni caritabile, toate purtand acelasi semn al mortii. Venetia: un politist intreprinzator incearca sa gaseasca legatura intre toate aceste decese misterioase. Cine poate fi in spatele crimelor?Lui Niels Bentzon, inspector cu experienta, ii revine sarcina de a-i gasi pe „oamenii buni“ din Danemarca si de a-i preveni. Insa Bentzon este antrenat sa vada raul din oameni, nu binele. Unul cate unul, oamenii sunt taiati de pe lista lui. Le simte secretele si nelegiuirile. O carte in care stiinta si religia se impletesc intr-o poveste alerta, cu ritm febril. Tocmai cand e pe cale sa renunte la cazul ce i-a fost incredintat, Niels Bentzon o intalneste pe Hannah Lund, astrofizician stralucit, care sufera de pe urma mortii fiului ei si a casniciei sale ratate. Cu ajutorul lui Hannah, Bentzon reface puzzle-ul numeroaselor decese, scotand la iveala un anumit tipar. Isi dau seama ca e vorba despre o crima planificata perfect. Au avut loc treizeci si patru de decese – mai urmeaza doua, potrivit legendei. Daca iau tiparul in considerare, Niels si Hannah pot numi data si locul in care se vor produce ultimele doua crime. In Venetia si Copenhaga. Si vor fi savarsite acum. Un roman politist fenomenal, centrat pe moartea misterioasa a «oamenilor buni» si pe maiestria detectivilor de a rezolva enigma… inainte de a fi prea tarziu….

Cartea Ultimul om bun PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.