Home Carti PDF Umbra victoriei

[PDF] Umbra victoriei

Coperta Carte Umbra victoriei

Iti doresti sa citesti cartea Umbra victoriei publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Umbra victoriei

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Hexagon a editurii Polirom. Propaganda comunista afirma in mod constant ca „Gheorghi Konstantinovici Jukov si-a pus amprenta personalitatii si talentului sau de comandant pe desfasurarea si deznodamantul celor mai importante operatiuni strategice ale fortelor armate sovietice din al Doilea Razboi Mondial“. Foarte adevarat, ne spune Victor Suvorov, insa pecetea personalitatii lui G. K. Jukov si a marelui sau talent de comandant militar se afla pe infrangerea dezastruoasa a Armatei Rosii in iunie 1941 – iar aceasta pecete este de nesters. Umbra victoriei incearca sa rastoarne cu argumente mitul comandantilor militari sovietici care ar fi contribuit decisiv la infrangerea Germaniei naziste in al Doilea Razboi Mondial. Intre ei se remarca figura maresalului Jukov, considerat chiar si de istorici un comandant extrem de capabil si cel mai decorat ofiter din cati a avut vreodata armata sovietica si rusa…Din cuprins: Trecut in randul sfintilor…;Enigmele inceputului; Jukov si petrolul; Cum l-a invins Jukov pe Pavlov; Spre Budapesta!;Cum a salvat Jukov Moscova; Ce au povestit decoratiile; Ce mult ii iubea Jukov pe soldatii de pe front!;Despre bolsevicul plangacios….

Cartea Umbra victoriei PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.