Home Carti PDF Umbre in vie. Conspiratia menita sa distruga cel mai rafinat vin...

[PDF] Umbre in vie. Conspiratia menita sa distruga cel mai rafinat vin din lume. Adevarata poveste

Coperta Carte Umbre in vie. Conspiratia menita sa distruga cel mai rafinat vin din lume. Adevarata poveste

Iti doresti sa citesti cartea Umbre in vie. Conspiratia menita sa distruga cel mai rafinat vin din lume. Adevarata poveste publicata de Narator? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Umbre in vie. Conspiratia menita sa distruga cel mai rafinat vin din lume. Adevarata poveste

Editura: Narator

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In ianuarie 2010, Aubert de Villaine, celebrul proprietar al Domeniului de la Romanee-Conti – o mica podgorie din Burgundia, care produce cel mai rafinat si mai scump vin din lume – a primit o scrisoare anonima prin care era amenintat cu distrugerea pretioasei sale vite daca nu consimtea sa plateasca un milion de euro. Initial, Monsieur de Villaine a crezut ca la mijloc nu era decat o gluma proasta, acest gen de infractiune fiind comparabil cu crima in lumea vinurilor de top. Complotul a fost insa pus in practica, avand sa cutremure legendara regiune. Povestea sinistra descoperita de jurnalistul Vanity Fair, Maximillian Potter, a culminat cu un flagrant pus la cale de cativa detectivi iscusiti de la Paris, cu sinuciderea suspectului principal si cu investigatia plina de dramatism a unui caz care a incercat sa destabilizeze cultura profund traditionalista a celui mai bun vin din lume. Umbre in vie este o poveste de neuitat, care ne poarta intr-o lume fermecatoare, plina de personaje fascinante, cu o cultura locala patrunsa de o istorie incalcita, bantuita de excese, dar si de bucuria de a trai, precum si de o atentie reverentioasa fata de pamanturile care ii dau viata….

Cartea Umbre in vie. Conspiratia menita sa distruga cel mai rafinat vin din lume. Adevarata poveste PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.