Home Carti PDF Un barbat, numai sa fie. Femei in asteptarea iubirii

[PDF] Un barbat, numai sa fie. Femei in asteptarea iubirii

Coperta Carte Un barbat, numai sa fie. Femei in asteptarea iubirii

Iti doresti sa citesti cartea Un barbat, numai sa fie. Femei in asteptarea iubirii publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un barbat, numai sa fie. Femei in asteptarea iubirii

Editura: ALL

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Iubirile ratate invadeaza toate spatiile emotive ale unei femei, influenteaza alegerile, asteptarile, proiectele. Fenomenul e general: le loveste atat pe frumoase, cat si pe urate, pe tinere si pe cele mai in varsta.„Dar de ce?“ se intreaba ele fara sa le vina a crede. Durerea lor, uimirea si surpriza ne duc cu gandul la confuzia copiilor atunci cand li se refuza ceva despre care credeau ca li se cuvine. Protagonistele povestilor care sunt redate in cartea Giannei Schelotto sunt inchise in nelinistile lor amoroase si par rupte de realitatea cotidiana. In ciuda aparentelor, aceste femei in cautarea iubirii sfarsesc prin a confirma vechea vorba a feministelor: femeile nu au atat de mare nevoie de un barbat care sa le iubeasca, cat au nevoie sa se iubeasca pe ele insele. Gianna Schelotto (n. 1939) este scriitoare, jurnalista si psihoterapeuta italiana. A studiat comportamentul uman, publicand mai multe carti pe aceasta tema. Colaboreaza cu diverse ziare si reviste, inclusiv Corriere della Serra si Donna Moderna, pastrand o relatie stransa cu cititoarele sale. Este implicata si in emisiuni de radio si televiziune, cu teme apropiate activitatii sale de terapeut. Printre cele mai recente carti ale sale se numara: Noi due sconosciuti (2011), E io tra di voi. Le amanti e le loro illusioni (2008), Ti ricordi papa? Padri e figlie un rapporto enigmatico (2006)….

Cartea Un barbat, numai sa fie. Femei in asteptarea iubirii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.