Home Carti PDF Un ghid al ingerilor, pentru a lucra cu puterea luminii

[PDF] Un ghid al ingerilor, pentru a lucra cu puterea luminii

Coperta Carte Un ghid al ingerilor, pentru a lucra cu puterea luminii

Iti doresti sa citesti cartea Un ghid al ingerilor, pentru a lucra cu puterea luminii publicata de Livingstone? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un ghid al ingerilor, pentru a lucra cu puterea luminii

Editura: Livingstone

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ingerii demonstreaza in mod clar cum sa se faca distinctia intre sentimente false si adevarate, urmandu-ne inimile, si ce schimbari sa facem astfel incat si sa ne vindecam, si sa trecem de la frica la iubire. Intr-un mod foarte direct si practic, ei explica modul de a lucra cu puterea luminii pentru a ne transforma. Transformarea este scopul dinamic al comunicarilor, viata traita permanent in puterea iubirii-astfel vom inspira si motiva si pe altii in mod natural si vom avea efect pozitiv asupra mediului ca intreg. Ingerii explica faptul ca traim intr-o perioada de tranzitie si de acum este imperativ de a transforma acest nou mod de a fi in realitate. Ei evidentiaza faptul ca nu vorbesc in numele vreuneia dintre religiile existente, ci vorbesc pentru toti oamenii de pe Pamant. Nevoia urgenta de ajutor pe care o are lumea noastra i-a indemnat sa ne comunice toate acestea si a grabit finalizarea acestei carti uluitoare si profunde….

Cartea Un ghid al ingerilor, pentru a lucra cu puterea luminii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.