Home Carti PDF Un fiu al publicitatii

[PDF] Un fiu al publicitatii

Coperta Carte Un fiu al publicitatii

Iti doresti sa citesti cartea Un fiu al publicitatii publicata de Publica? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un fiu al publicitatii

Editura: Publica

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Daca este sa-l credem pe Jacques Seguela, „comunicam numai prin injectii de imaginar.“Intr-o asemenea stare de lucruri, publicitatea are o pozitie privilegiata: „defriseaza fantasmele oamenilor“, ne proiecteaza intr-o „varsta a visului”, pregateste „noul opium al popoarelor“. Trebuie sa ne intoarcem la copilarie, sa ne rafinam instrumentele de cautare a fericirii. Ca sa ne convinga, Jacques Seguela isi reaminteste discutii cu presedinti de state, cu directori de companii, cu tovarasi din copilarie. Mai mult, detaliaza efervescent principiile altor teritorii ale spiritualitatii moderne decat publicitatea. Caci, daca, „lumea in care stirea senzationala e mai importanta decat viata unui om care si-a pierdut capul“, salvarea nu poate veni decat de la miracol, miracolul comunicarii….

Cartea Un fiu al publicitatii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.