Home Carti PDF Un filosof ratacit in agora

[PDF] Un filosof ratacit in agora

Coperta Carte Un filosof ratacit in agora

Iti doresti sa citesti cartea Un filosof ratacit in agora publicata de ALL? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un filosof ratacit in agora

Editura: ALL

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ce mai poate face filosofia in lumea contemporana, care pare sa dispretuiasca exercitiul gandirii critice, al discriminarii valorilor si preocuparea pentru Bine, Adevar si Frumos?Volumul Un filosof ratacit in agora cuprinde o culegere de eseuri scrise de filosoful Valentin Muresan despre cateva teme fierbinti ale actualitatii. Autorul scrie despre criza filosofiei, despre felul in care ar trebui reformat sistemul de invatamant, despre anomaliile culturale ale dragostei ori despre secretul construirii unor institutii morale. Reflectiile, amare in constatari, dar entuziaste in construirea solutiilor, sunt completate de cateva portrete sentimentale ale unor colegi. Filosofia isi reafirma astfel puterea de a explora cotidianul si de a redefini directiile in care poate evolua lumea actuala….

Cartea Un filosof ratacit in agora PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.