Home Carti PDF URSS in Afganistan

[PDF] URSS in Afganistan

Coperta Carte URSS in Afganistan

Iti doresti sa citesti cartea URSS in Afganistan publicata de Corint? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre URSS in Afganistan

Editura: Corint

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Generalii poarta razboaiele dupa puterile lor. Cei mai buni incearca sa pazeasca vietile soldatilor si sa ii controleze in mod corespunzator. Cand totul se incheie, acestia scotocesc prin arhive si isi scriu memoriile, pentru a-si gasi un loc in istorie, pentru a justifica hotararile luate si cateodata pentru a lovi indirect in cate un fost coleg. Soldatii care duc greul luptelor revin acasa dupa ce au vazut si facut lucruri ingrozitoare, care se intorc impotriva lor si le bantuie amintirile. Povestile de eroism si camaraderie ii ajuta sa isi gestioneze amintirile si sa confere inteles situatiilor prin care au trecut. Multi altii nu vorbesc despre experientele traite si merg in mormant fara sa le spuna nici macar celor mai apropiati si dragi cum a fost cu adevarat. Asa se intampla dupa toate razboaiele. Asa a fost si dupa razboiul sovietic din Afganistan.” Rodric Braithwaite…

Cartea URSS in Afganistan PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.