Home Carti PDF Urzeala Tronurilor. Ghicitori, enigme si probleme de perspicacitate. Vol. 1

[PDF] Urzeala Tronurilor. Ghicitori, enigme si probleme de perspicacitate. Vol. 1

Coperta Carte Urzeala Tronurilor. Ghicitori, enigme si probleme de perspicacitate. Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Urzeala Tronurilor. Ghicitori, enigme si probleme de perspicacitate. Vol. 1 publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Urzeala Tronurilor. Ghicitori, enigme si probleme de perspicacitate. Vol. 1

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Ce ai face daca te-ai trezi in mijlocul unei lumi a intrigii, tradarii si a bogatiilor de poveste din Urzeala tronurilor? Fie ca alegi sa castigi inimi sau batalii, sa te ascunzi in umbra sau sa iesi curajos la lumina, ai grija – pentru ca Vine iarna… Urzeala Tronurilor – ghicitori, enigme si probleme de perspicacitate te va purta prin aceasta lume si dincolo de ea, in aerul proaspat al primaverii si in vipia verii, intr-o calatorie in care te vei simti ca in regatul magnific atat de realist infatisat in seria de televiziune si atat de minunat descris in romane. In paginile acestei carti, te vei confrunta cu inamici mortali, cu aliati nesiguri, poate chiar vei intalni unul sau doi prieteni de nadejde, cu totii adunati in unele dintre cele mai antrenante jocuri pentru mintea ta….

Cartea Urzeala Tronurilor. Ghicitori, enigme si probleme de perspicacitate. Vol. 1 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.