Home Carti PDF Va amintiti de David Foenkinos?

[PDF] Va amintiti de David Foenkinos?

Coperta Carte Va amintiti de David Foenkinos?

Iti doresti sa citesti cartea Va amintiti de David Foenkinos? publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Va amintiti de David Foenkinos?

Editura: Pandora M

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Va amintiti de David Foenkinos? propune o inspirata si hilara abordare a ideilor despre celebritate, creatie si talent, descriind totodata universul fragil al relatiilor de iubire si al problemelor care se isca intre parinti si copii atunci cand acestia din urma ajung la maturitate. Cititorul rade cu Foenkinos in timp ce Foenkinos rade de el insusi, tesand cu ironie povestea unui scriitor de 40 de ani bantuit de stafia esecului. Fara a fi o autobiografie, aceasta carte cuprinde o tramaametitoare, plina de conflicte si suspans in cea mai buna traditie a autofictiunii. Finalul optimist pare un suras ce incununeaza o poveste rotunda. Adica perfecta? Merita s-o descoperiti!…

Cartea Va amintiti de David Foenkinos? PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.