Home Carti PDF Va veni apocalipsa foametei?!

[PDF] Va veni apocalipsa foametei?!

Coperta Carte Va veni apocalipsa foametei?!

Iti doresti sa citesti cartea Va veni apocalipsa foametei?! publicata de Asab? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Va veni apocalipsa foametei?!

Editura: Asab

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Prezenta lucrare acorda un spatiu larg problemei productiei mondiale de alimente de origine vegetala si animala, pentru a vedea daca in viitor Terra ar putea hrani populatia care va creste considerabil. Foametea poate fi considerata, la figurat, a fi condusa de unul din cei patru cavalei din Apocalipsa descrisa in Evanghelia dupa Ioan. Incalzirea globala inseamna, in final, saracie care duce la revolutii, terorism, razboaie, la boli care mai de care mai periculoase provocate de mucegaiuri, bacterii si virusuri. Exista o legatura intre cei patru cavaleri ai Apocalipsei si relele ce vin sau vor veni pe Pamant? Ne intrebam daca este o simpla coincidenta intre adevarurile stiintifice si cele tratate in Biblie – Apocalipsa dupa Ioan….

Cartea Va veni apocalipsa foametei?! PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.