Home Carti PDF Viata irosita a Evei Braun

[PDF] Viata irosita a Evei Braun

Coperta Carte Viata irosita a Evei Braun

Iti doresti sa citesti cartea Viata irosita a Evei Braun publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Viata irosita a Evei Braun

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Cartea analizeaza personalitatea controversata a Evei Braun, pe care autoarea isi propune sa o prezinte intr-o lumina pozitiva, nicidecum ca pe o nazista zeloasa sau o jucarie sexuala a unui dictator, ci ca pe o tanara bine-crescuta, dintr-o familie respectabila apartinand clasei de mijloc. In contrapartida, Hitler este infatisat cu toate defectele si viciile unui monstru insetat de putere si cu desavarsire dement. Despre viata lui Adolf Hitler s-au scris peste sapte sute de biografii, insa aceasta carte despre viata Evei Braun este abia a doua in limba engleza si prima scrisa de o femeie. Cartea este bine documentata, alert scrisa si, desi voluminoasa, se citeste dintr-o rasuflare….

Cartea Viata irosita a Evei Braun PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.