Home Carti PDF Vieti marunte

[PDF] Vieti marunte

Coperta Carte Vieti marunte

Iti doresti sa citesti cartea Vieti marunte publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vieti marunte

Editura: Polirom

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Intr-un oras fictiv, locuitorii – romani, maghiari si germani, adunati cu totii sub umbrela imperativelor dictate de vremurile in care s-a intamplat sa se nasca – traiesc sub teroarea istoriei: de la nesiguranta din anii de dupa sfarsitul razboiului, pana la caderea comunismului si inceputurile unei vieti noi, de care oamenii ar fi gata sa se bucure, daca ar reusi sa vada dincolo de harababura iscata. Personajul principal al romanului este, neasteptat, un apartament, 24, de la etajul al doilea, de pe strada Straduintei, numarul 79. Apartamentul isi schimba locatarii cu indiferenta cenusiului reavan, imbibat pentru totdeauna in pereti: un delator sinucigas, un stab de partid scapatat, un tortionar pe care schimbarea de regim nu-l impiedica sa-si vada de-ale lui, cum stie el mai bine.„Daca ne imaginam fericirea ca pe un lac, cum poate ea sa incapa mai tarziu intr-un paharel de palinca? Dar nu mai are nici o importanta. E o inselatorie delicata si inevitabila a vietii, care nu poate fi nici masurata, nici cantarita, pentru ca nu exista o unitate de masura acceptabila, e doar plina de taine, de mii si mii de nuante ale intunericului.“ – Sandor Zsigmond Papp…

Cartea Vieti marunte PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.