Home Carti PDF Vin ploile, Vol. 2

[PDF] Vin ploile, Vol. 2

Coperta Carte Vin ploile, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Vin ploile, Vol. 2 publicata de Lider? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vin ploile, Vol. 2

Editura: Lider

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia Carti pentru suflet a editurii Lider. Vin ploile este cartea cea mai cunoscuta a scriitorului si jurnalistului american Louis Bromfield. Romanul, vandut in milioane de exemplare si tradus in zeci de limbi pe toate meridianele globului, este una dintre capodoperele literare mereu actuale ale umanitatii. Intriga urmareste relatiile romantice dintre un medic indian, o aristocrata britanica si fostul ei iubit, pe fundalul cutremurului, inundatiilor si epidemiei ce devasteaza Ranchipurul. The Rains Came, ecranizarea cartii din 1939, a castigat in 1940 primul Oscar pentru cele mai bune efecte speciale din istoria filmului. Pelicula a fost nominalizata si la alte cinci premii Oscar. In 1955, romanul a fost ecranizat din nou, cu titlul The Rains of Ranchipur, si i-a avut ca protagonisti pe indragitii Lana Turner si Richard Burton….

Cartea Vin ploile, Vol. 2 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.