Home Carti PDF Vietile artistilor, vietile arhitectilor. Interviuri cu cei mai mari artisti contemporani

[PDF] Vietile artistilor, vietile arhitectilor. Interviuri cu cei mai mari artisti contemporani

Coperta Carte Vietile artistilor, vietile arhitectilor. Interviuri cu cei mai mari artisti contemporani

Iti doresti sa citesti cartea Vietile artistilor, vietile arhitectilor. Interviuri cu cei mai mari artisti contemporani publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vietile artistilor, vietile arhitectilor. Interviuri cu cei mai mari artisti contemporani

Editura: Pandora M

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Obrist este, categoric, cel mai influent om din lumea artei. – Daily Telegraph Istoria artei in era noastra se va construi (…) pornind de la arhiva de interviuri a lui Hans Ulrich. – New York Observer Inca de la varsta de 19 ani, Hans Ulrich Obrist a inceput sa faca interviuri cu cei mai importanti artisti ai zilelor noastre. In cartea de fata, a ales nouasprezece figuri proeminente cu care a purtat discutii, oferind cititorilor o perspectiva asupra vietii private a artistilor si a actului lor de creatie. Inspirat de lucrarea marelui Giorgio Vasari, din secolul al XVi-lea, care a devenit un reper in istoria culturii — Vietile celor mai renumiti arhitecti, pictori si sculptori italieni, de la Cimabue pana in timpurile noastre — H. U. Obrist imagineaza un demers similar la inceputul mileniului trei. Rezultatul este aceasta fabuloasa explorare a sensului artei in zilele noastre. O carte unica pentru cei interesati de arta contemporana, care contine interviuri de neuitat cu mari artisti precum David Hockney, Gilbert & George, Gerhard Richter, Louise Bourgeois etc….

Cartea Vietile artistilor, vietile arhitectilor. Interviuri cu cei mai mari artisti contemporani PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.