Home Carti PDF Vinovati fara vina. Cand viata nu e totuna cu la vie

[PDF] Vinovati fara vina. Cand viata nu e totuna cu la vie

Coperta Carte Vinovati fara vina. Cand viata nu e totuna cu la vie

Iti doresti sa citesti cartea Vinovati fara vina. Cand viata nu e totuna cu la vie publicata de Evrika Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vinovati fara vina. Cand viata nu e totuna cu la vie

Editura: Evrika Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Dincolo de cuvinte, de sentimente, de lectii de viata traite si povestite, vine ca un fapt firesc incercarea de a ajuta, de a da mai departe binele primit. De aceea, cu sprijinul cititorilor, ma alatur, cu modestie, eforturilor pe care dr. Sergiu Stoica si colegii sai le fac la Brain Institute, pentru a vindeca oameni. Am ales astfel pentru ca dr. Sergiu Stoica este un profesionist exceptional, pentru ca este onest si nu este arogant atunci cand reda dreptul la viata, pentru ca ii pasa si nu asteapta „omagii“, pentru ca are curajul si priceperea de a face acolo unde altii au spus ca nu se mai poate, pentru ca pune pasiune si respect in munca sa, pentru speranta pe care reuseste sa o mentina vie in sufletul pacientilor, pentru ca trebuie sustinut si urmat ca model, pentru ca reuseste sa practice neurochirurgie la nivelul standardelor timpului pe care-l traim….

Cartea Vinovati fara vina. Cand viata nu e totuna cu la vie PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.