Home Carti PDF Vladimir Putin – Un tar in cautarea unui nou imperiu

[PDF] Vladimir Putin – Un tar in cautarea unui nou imperiu

Coperta Carte Vladimir Putin - Un tar in cautarea unui nou imperiu

Iti doresti sa citesti cartea Vladimir Putin – Un tar in cautarea unui nou imperiu publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vladimir Putin – Un tar in cautarea unui nou imperiu

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Dupa caderea Uniunii Sovietice, Rusia parea a fi aliatul democrat la care Occidentul visa. Dar sub conducerea lui Vladimir Putin, ea nu s-a dovedit a fi decat un partener problematic. Convins ca viziunea lui este singura potrivita pentru viitorul tarii, Putin a folosit drept arma forta energetica a Rusiei, in timp ce in tara a luat masuri drastice impotriva adversarilor. Angus Roxburgh, fost corespondent pentru BBC Moscova si fost consilier pentru relatii publice al lui Putin, descrie felul in care fostul agent KGB s-a transformat din reformator in autocrat, cum a cautat respectul Occidentului, provocand in schimb doar teama acestuia, si cum si-a creat un adevarat cult al personalitatii, fie salvand leoparzi ai zapezilor, fie adresand cuvinte taioase publicului occidental. Bazandu-se pe nenumarate interviuri luate in exclusivitate in Rusia, SUA si Europa, Roxburgh sustine ca Occidentul a ratat toate sansele de a scoate Rusia din inghet, nereusind sa-i inteleaga temerile si aspiratiile aparute dupa caderea regimului comunist….

Cartea Vladimir Putin – Un tar in cautarea unui nou imperiu PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.