Home Carti PDF Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti

[PDF] Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti

Coperta Carte Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti

Iti doresti sa citesti cartea Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Michelangelo ajunge in Constantinopol pe 13 mai 1506, lasand in urma furia Papei Iulius al II-lea si un santier neterminat pentru mormantul acestuia la Roma. Dar cum sa fi refuzat invitatia sultanului Baiazid al II-lea? Asa incepe cuceritorul roman al lui Mathias Énard, care devoaleaza fascinanta intalnire a omului Renasterii cu lumea otomana, imaginand o istorie uitata. In ea se ascunde o poveste de dragoste cu pagini epistolare si de jurnal, punand in lumina si firele ce leaga Occidentul de Orient. „Mathias Énard il studiaza pe Michelangelo, ii respecta tacerile si ezitarile, le urmareste pe cai sinuoase si ii devine un complice discret. Scriitura e ca un desen: senzuala ca efectele de clarobscur, transanta ca piatra ascutita.“…

Cartea Vorbeste-le despre batalii, regi si elefanti PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.