Home Carti PDF Vrajitorul Qadehar, Cartea stelelor, Vol. 1

[PDF] Vrajitorul Qadehar, Cartea stelelor, Vol. 1

Coperta Carte Vrajitorul Qadehar, Cartea stelelor, Vol. 1

Iti doresti sa citesti cartea Vrajitorul Qadehar, Cartea stelelor, Vol. 1 publicata de RAO? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vrajitorul Qadehar, Cartea stelelor, Vol. 1

Editura: RAO

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Putini sunt cei care stiu despre existenta tarii Ys, o lume paralela, aflata undeva intre real si fantastic. Chiar daca se bucura de „cuceririle“ lumii moderne, in acest tinut inca mai poti intalni cavaleri in armura si vrajitori cu puteri nebanuite. Guillemot, un baiat din Ys, isi descopera puterile de magician si, impreuna cu maestrul vrajitor Qadehar, care ii devine profesor, aprofundeaza tainele transmise de cartea stelelor, furata cu secole in urma. Pornit in cautarea adevarului si a colegei sale, Agathe, rapita de fortele raului, Guillemot va patrunde in lumea incerta, alaturi de cei mai buni prieteni ai sai. Vor reusi oare sa dezlege misterul?…

Cartea Vrajitorul Qadehar, Cartea stelelor, Vol. 1 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.