Home Carti PDF Vorbind cu Dumnezeu – Olam Haba – Vol. 3

[PDF] Vorbind cu Dumnezeu – Olam Haba – Vol. 3

Coperta Carte Vorbind cu Dumnezeu - Olam Haba - Vol. 3

Iti doresti sa citesti cartea Vorbind cu Dumnezeu – Olam Haba – Vol. 3 publicata de Smart Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Vorbind cu Dumnezeu – Olam Haba – Vol. 3

Editura: Smart Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Schimbarea consta in dezvoltarea sistemului de gandire individual. Transformarea care are loc acum, face din “asta e”, asta vrem noi sa fie. Face din “cum o vrea Dumnezeu”, ceea ce vrem noi este si ceea ce vrea Dumnezeu. Face din “noi suntem simplii oameni, ce stim noi?”, noi suntem totul si fara noi nu este nimic!Schimbarea transforma “traim cum putem”, in traim asa cum alegem! Schimbarea transforma “gandim asa cum am fost invatati”, in gandim asa cum vrem sa gandim. Ea ne transforma din victime in invingatori, din robi in oameni liberi si din condamnati la credinta in fiinte care se cunosc deja!Daca ai nevoie de mine sunt aici, daca nu ai nevoie de mine te voi astepta pana cand vei avea. Alberto Bacoi…

Cartea Vorbind cu Dumnezeu – Olam Haba – Vol. 3 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.