Home Carti PDF Yoga. Puterea de a vindeca

[PDF] Yoga. Puterea de a vindeca

Coperta Carte Yoga. Puterea de a vindeca

Iti doresti sa citesti cartea Yoga. Puterea de a vindeca publicata de Niculescu? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Yoga. Puterea de a vindeca

Editura: Niculescu

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Yoga si viata sunt niste calatorii, iar aceasta carte este un ghid extraordinar care te va insoti de-a lungul lor.”Greg Louganis, medaliat cu aur la Jocurile Olimpice, sarituri in apa „Ally Hamilton a realizat ceva cu adevarat fantastic scriind aceasta carte… Nu vorbim aici doar de exercitii de yoga, ci de yoga ca stil de viata.”Kathryn Budig, autoarea bestsellerului Aim True „M-am simtit profund umila si teribil de inspirata de curajul lui Ally Hamilton de a vorbi intr-o carte despre viata, iubire, suferinta, renuntare.”Claire Bidwell Smith, autoarea bestsellerului The Rules of Inheritance ALLY HAMILTON si-a transformat viata cu ajutorul celor opt ramuri ale yoga, o disciplina spirituala mentionata in Yoga Sutra acum 1600 de ani. in Yoga – Puterea de a vindeca, autoarea explica in ce fel poti integra intelepciunea acestei practici orientale stravechi in viata moderna de astazi si cum sa-ti controlezi optim viata, plecand din interior, lucrand cu mintea si emotiile tale, cu corpul si cu respiratia, cu amintirile si cu durerea. Cartea contine exercitii de yoga, meditatii, jurnale zilnice si povesti despre vindecare si te ajuta sa te descoperi, sa te cunosti si sa fii fericit….

Cartea Yoga. Puterea de a vindeca PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.