Home Carti PDF Zana distrata

[PDF] Zana distrata

Coperta Carte Zana distrata

Iti doresti sa citesti cartea Zana distrata publicata de Gama? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Zana distrata

Editura: Gama

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Intr-o zi, Tina gaseste pe jos caietul cu formule magice al zanei Isabela! Cand incepe sa le citeasca, lucrurile devin putin… bizare. ce distractie!Zana Isabela trebuie sa pregateasca o prajitura pentru prietenii ei. Din fericire, bagheta ei magica o ajuta de fiecare data. Dar acum unde-o fi? Vai, nu! S-a pierdut! Cum va reusi oare zana Isabella sa le faca pe toate inainte sa soseasca invitatii?Prima poveste este scurta si simpla, scrisa cu majuscule, iar a doua – putin mai lunga si mai dificil de parcurs, cu fraze mai ample. Colectia Tandem foloseste fontul Sassoon, un font extrem de lizibil, conceput special pentru copii, care usureaza cititul si faciliteaza primele incercari de scriere. El a fost creat de Rosemary Sassoon, experta de renume in caligrafie, dupa ani de studiu asupra caracterelor pe care copiii le considera usor de citit si a felului in care unesc literele cand scriu….

Cartea Zana distrata PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.