Home Carti PDF Zahar si miere

[PDF] Zahar si miere

Coperta Carte Zahar si miere

Iti doresti sa citesti cartea Zahar si miere publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Zahar si miere

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Detalii Ce face o ambasada cand nu mai are steaguri? Cum beneficiaza un delegat de servicii extra la hotel? Ce ideal in viata are un roman de succes in strainatate? De ce o romanca tanara e mai buna decat o romanca harnica? Ce sanse au rromii in Europa si ce sanse are Europa in fata rromilor? Cum poti scapa de un sef ostil ca sa te bucuri de viata in locul lui? Ambitii, sperante, esecuri, confruntari, abuzuri, intrigi, reusite, toate tratate neutru, rece, fara patima, tot astfel cum excesele, absurdul si enormitatile s-au instalat comod in viata noastra reala. Ba chiar ne-au devenit simpatice, apropiate, pline de un umor firesc. Atat de firesc incat, transpuse in alte locuri din lume, nu ne mai dam seama ca formeaza imaginea externa a Romaniei actuale. Chiar daca autorul este diplomat, aceste povestiri nu sunt memoriile sale, desi unii ar putea fi convinsi ca sunt. Fictiunea, odata creata, nu se mai lasa tinuta in frau, iar limba are o rabdare infinita de a se lasa maltratata de vorbitorii ei….

Cartea Zahar si miere PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.