Home Carti PDF Zeul adormit (3 volume)

[PDF] Zeul adormit (3 volume)

Coperta Carte Zeul adormit (3 volume)

Iti doresti sa citesti cartea Zeul adormit (3 volume) publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Zeul adormit (3 volume)

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Bestseller international, romanul Zeul adormit a aparut la editura Nemira, in colectia Nautilus SF. Cartea reprezinta a treia parte din trilogia Zorii Noptii. Soarta omenirii si confruntarea cu sufletele mortilor au ajuns la o noua etapa. Criza spirituala a Confederatiei atinge punctul culminant: se clatina granita dintre realitate si viata de dupa moarte, pe care o multime de suflete vor sa o treaca pentru a folosi puterea energetica a celor vii. Romanul lui Peter Hamilton pune in discutie o gama variata de teme din filozofie si morala si se concentreaza pe cele peste 100 de „personaje principale“. Autorul exprima stralucit o viziune profunda si limpede.„Peter Hamilton este un talent dintre cele mai rare.“ Denver Post„Hamilton si-a asigurat un loc sigur in viitor. Trilogia ZORII NOPTII va deveni in curand un titlu clasic din literatura SF.“SF Site„Personajele de mare subtilitate, povestile diverse care se intalnesc in acest roman si tehnologiile inedite la care apeleaza autorul contureaza un univers credibil, captivant pentru cititor, care calatoreste astfel intr-un viitor complicat.“Analog Science Fiction Magazine„O serie care indeplineste una dintre principalele misiuni ale science fiction-ului si ale literaturii in general: creeaza o lume la scara lumii reale si ii confera aceeasi complexitate.“Locus„Daca exista o carte care merita eticheta NU RATATI !, aceasta este romanul lui Peter Hamilton.“Critical Wave„Universul lui Hamilton nu incape intr-un singur volum. Sunt prea mul ti eroi de admirat, prea multi ticalosi de detestat, prea multe lumi de explorat… Imaginatia scriitorului nu are limite.“Science Fiction Weekly„Tulburator, de o originalitate autentica si demn de a fi comparat cu cele mai bune romane hard SF semnate de scriitori ca Isaac Asimov si Arthur C. Clarke, Zeul adormit este incheierea sclipitoare a uneia dintre operele majore ale scrience fiction-ului britanic.“SFX…

Cartea Zeul adormit (3 volume) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.