Home Carti PDF Zhuan Falun. Invartind Roata Legii

[PDF] Zhuan Falun. Invartind Roata Legii

Coperta Carte Zhuan Falun. Invartind Roata Legii

Iti doresti sa citesti cartea Zhuan Falun. Invartind Roata Legii publicata de Semne? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Zhuan Falun. Invartind Roata Legii

Editura: Semne

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Zhuan Falun este cartea esentiala a disciplinei spirituale Falun Dafa, practicata in peste 110 tari din lume. Autorul cartii este Maestru al Scolii Falun Dafa, dl. Li Hongzhi. Continutul si invataturile acestei carti au formulat definitia completa a qigong-ului si a practicii de cultivare – ea este ghidul in practica Falun Dafa. Limbajul cartii ramane accesibil si fara podoabe, textul fiind redactat dupa prelegerile tinute de Maestrul scolii, Li Hongzhi, in China intre anii 1992-1994. Falun Dafa, cunoscut si sub numele de Falun Gong, este o practica de cultivare a mintii, a corpului si a spiritului ce provine din cultura si civilizatia antica chineza si care, pe langa cele 5 exercitii fizice, invata oamenii sa traiasca in concordanta cu principiile Adevar – Compasiune – Toleranta. Ea a transformat milioane de vieti, dand inapoi oamenilor o sanatate deosebit de buna si permitandu-le sa practice cultivare autentica conform principiilor de nivel inalt. Profunzimea acestei carti nu poate fi descrisa in cuvinte – este ceva ce trebuie experimentat. Zhuan Falun este o explicatie cuprinzatoare a Falun Dafa intinsa pe o multitudine de subiecte, aducand lumina acolo unde nici un autor nu o facuse. De la invatati si oficiali ai guvernului la fermierii de la tara pana la pensionari, oameni din toate paturile sociale au fost miscati de Zhuan Falun si au inceput practicarea Falun Dafa….

Cartea Zhuan Falun. Invartind Roata Legii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.