Home Carti PDF Aventurile lui Sherlock Holmes de Arthur Conan Doyle

[PDF] Aventurile lui Sherlock Holmes de Arthur Conan Doyle

Coperta Carte Aventurile lui Sherlock Holmes

Iti doresti sa citesti cartea Aventurile lui Sherlock Holmes scrisa de Arthur Conan Doyle si publicata de Aldo Press? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3

Informatii utile despre Aventurile lui Sherlock Holmes

Editura: Aldo Press

Descriere completa: Aventurile lui Sherlock Holmes (in engleza The Adventures of Sherlock Holmes) este o colectie de 12 povestiri politiste scrise de Sir Arthur Conan Doyle si avandu-l in rolul principal pe faimosul detectiv. Cartea originala a fost ilustrata de Sidney Paget. Acestea sunt primele povestiri scurte despre Sherlock Holmes. Ele au fost publicate initial ca simple povestiri in revista Strand Magazine in perioada iulie 1891 – iunie 1892, apoi in volum, la 14 octombrie 1892, editat de George Newnes Ltd din Anglia intr-un tiraj initial de 14. 500 exemplare. Cartea a fost publicata si in SUA la 15 octombrie 1892 de Editura Harper…

Cartea Aventurile lui Sherlock Holmes in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.