Home Carti PDF Best of: proza scurta a anilor 2000 de Marius Chivu

[PDF] Best of: proza scurta a anilor 2000 de Marius Chivu

Coperta Carte Best of: proza scurta a anilor 2000

Iti doresti sa citesti cartea Best of: proza scurta a anilor 2000 scrisa de Marius Chivu si publicata de Polirom? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Polirom

Descriere completa: Aceasta carte face parte din colectia HORS COLLECTION a editurii Polirom. Cu un total de 40 de texte de o mare varietate stilistica scrise de 23 de autori, volumul reuneste cele mai bune povestiri ale celor mai buni autori de proza scurta din anii 2000. Daca romanele scriitorilor din noua generatie au avut parte de succes la public si de receptare critica, proza scurta a ramas in schimb prea putin cunoscuta si apreciata. Aceasta antologie, o premiera in spatiul editorial romanesc, reprezinta astfel si un act de recuperare, menit sa duca la redescoperirea si reevaluarea genului scurt si a noii generatii de prozatori. Autori: Ioana Baetica Morpurgo; T. O. Bobe; Lavinia Braniste; Dan Coman; Luca Dinulescu; Adrian Georgescu; Radu Pavel Gheo; Silviu Gherman; Florin Lazarescu; Dan Lungu; Cosmin Manolache; Mihai Mateiu; Mitos Micleusanu; Angelo Mitchievici; Veronica D. Niculescu; Radu Paraschivescu; Cezar Paul-Badescu; Liviu Radu; Sorin Stoica; Lucian Dan Teodorovici; Alex Tocilescu; Calin Torsan; Marian Truta…

Cartea Best of: proza scurta a anilor 2000 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.