Home Carti PDF Betisoara pe taramul fericirii de Widmark Martin

[PDF] Betisoara pe taramul fericirii de Widmark Martin

Coperta Carte Betisoara pe taramul fericirii

Iti doresti sa citesti cartea Betisoara pe taramul fericirii scrisa de Widmark Martin si publicata de Univers? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Univers

Descriere completa: O combinatie minunata intre Alice in Tara Minunilor si Dorothy pe taramul Vrajitorului din Oz!Betisoara este o fetita care reuseste imposibilul: isi salveaza fratele dintr-un loc intunecat si periculos in care ea insasi ajunge prizoniera. Betisoara pe taramul fericirii este rodul colaborarii dintre cel mai apreciat autor suedez coontemporan, Martin Widmark, si unul dintre cei mai apreciati ilustratori polonezi, Emilia Dziubak. Impreuna, ei creeaza un univers magic aparte, o poveste in poveste sau poate un vis in vis. Bucuria de a citi aceasta bijuterie este insa una cat se poate de reala, la fel ca perla care impodobeste un inel vechi. Copiii vor savura povestea, misterul si victoria celor slabi, iar adultii vor reinvata lectia imaginatiei si a sperantei ca binele mereu invinge…

Cartea Betisoara pe taramul fericirii in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.