Home Carti PDF Blestemul Vraciului, Cronicile Wardstone, Vol. 2 de Joseph Delaney

[PDF] Blestemul Vraciului, Cronicile Wardstone, Vol. 2 de Joseph Delaney

Coperta Carte Blestemul Vraciului, Cronicile Wardstone, Vol. 2

Iti doresti sa citesti cartea Blestemul Vraciului, Cronicile Wardstone, Vol. 2 scrisa de Joseph Delaney si publicata de Corint Junior? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Corint Junior

Descriere completa: In al doilea roman din Cronicile Wardstone, Thomas si mentorul sau au de infruntat cea mai temuta creatura a raului: Urgia, care incearca sa scape din catacombele de sub catedrala din Priestown. Dar nu numai fortele Intunericului ii ameninta pe cei doi, ci si marele Inchizitor este pe urmele lor. Cand mentorul sau este prins si condamnat la moarte, Thomas incearca cu ajutorul prietenei sale, Alice, sa-l salveze si, in acelasi timp, sa-l apere de un cumplit blestem. Cronicile Wardstone amintesc de autori clasici precum Edgar Allan Poe si Washington Irving. Ele isi gasesc locul in biblioteca alaturi de marile romane fantastice care farmeca cititorii mici si mari…

Cartea Blestemul Vraciului, Cronicile Wardstone, Vol. 2 in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.