Home Carti PDF Ii urasc,ma! O antologie a pamfletului. De la cronicarii munteni la...

[PDF] Ii urasc,ma! O antologie a pamfletului. De la cronicarii munteni la Pamfil Seicaru de Magda Raduta

Coperta Carte Ii urasc,ma! O antologie a pamfletului. De la cronicarii munteni la Pamfil Seicaru

Iti doresti sa citesti cartea Ii urasc,ma! O antologie a pamfletului. De la cronicarii munteni la Pamfil Seicaru scrisa de Magda Raduta si publicata de Humanitas? Nimic mai simplu, o poti citi apasand butonul de mai jos.

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2
Citeste Cartea – Sursa 3
Editura: Humanitas

Descriere completa: „In lunga sa istorie, incepand cu satirele antice si cu oratoria de tribuna, pamfletul e, covarsitor, un discurs social al infruntarii: o proba a actualitatii, un denunt al relei alcatuiri din lumea prezentului, un protest direct, public si vehement. E nascut din indignarea in fata nedreptatilor si nu se da inapoi de la nimic, riscand totul ca sa le demaste. Singur martor, si inca neputincios, al iremediabilului dezastru, pamfletarul nu poate fi altfel decat atroce si spumegat. El sta singur in «coltul adevarului», neascultat de nimeni, si cu atat mai vehement cu cat dezastrul e mai intins.“ (MAGDA RADUTA) „Scrisul Magdei Raduta e variat, expresiv si rasplatitor. Avem de-a face, in mod evident, nu doar cu un om pasionat de obiectul cercetarii, ci si cu un stilist. Ea nu ofera cititorilor profilul unui filolog pedant si dornic sa epateze, ci rezultatul unei munci asezate, duse la capat cu lumina pe chip. Un cercetator care scrie despre floretistii cuvantului are la randul sau floreta la brau.“ (RADU PARASCHIVESCU)..

Cartea Ii urasc,ma! O antologie a pamfletului. De la cronicarii munteni la Pamfil Seicaru in format PDF poate fi descarcata si citita dand click chiar pe primul buton. Astfel, o poti rasfoi si iti poti face o impresie despre ea. Downloadeaza-o in format PDF si citeste primele capitole. Daca iti place ceea ce citesti, te incurajam sa o cumperi din librarii.