Home Carti PDF Prizonierii gandurilor noastre

[PDF] Prizonierii gandurilor noastre

Coperta Carte Prizonierii gandurilor noastre

Iti doresti sa citesti cartea Prizonierii gandurilor noastre publicata de Trei? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Prizonierii gandurilor noastre

Editura: Trei

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Principiile lui Viktor Frankl pentru a descoperi sensul in viata si profesie Alex Pattakos si Elaine Dundon Oamenii au nevoie de sens, atat in viata personala, cat si in cea profesionala. Succesul in cariera si castigurile financiare nu reusesc intotdeauna sa compenseze lipsa de sens. Chiar si in cele mai disperate situatii de viata, ne putem alege atitudinea fata de acestea, putem invata sa nu mai muncim impotriva noastra, ci sa descoperim si sa urmam un sens personal, autentic. Este important sa invatam ca intotdeauna ne putem alege atitudinea, chiar si in situatiile disperate, si ne putem implini vointa de sens. Cartea de fata te poate ajuta sa descoperi sensul fiecarui moment si sa-ti asumi responsabilitatea pentru asternerea propriei vietii, sa te privesti de la distanta si sa-ti activezi simtul umorului , pentru a te putea extinde dincolo de tine insuti si pentru a evada din inchisoarea mentala a vechilor tipare de gandire. Editia a treia a volumului de fata adauga o serie de exercitii, aplicatii si povesti de viata, ilustrative pentru gasirea sensului in viata, la serviciu si in societate. Alex Pattakos si Elaine Dundon sunt cofondatori ai Global Meaning Institute si aplica principiile logoterapiei lui V. Frankl in mediul organizational si in consilierea profesionala sau personala…

Cartea Prizonierii gandurilor noastre PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.