Home Carti PDF Probleme de aritmetica pentru performanta. Metode de rezolvare, teste si subiecte...

[PDF] Probleme de aritmetica pentru performanta. Metode de rezolvare, teste si subiecte de concurs. Clasele 3-4

Coperta Carte Probleme de aritmetica pentru performanta. Metode de rezolvare, teste si subiecte de concurs. Clasele 3-4

Iti doresti sa citesti cartea Probleme de aritmetica pentru performanta. Metode de rezolvare, teste si subiecte de concurs. Clasele 3-4 publicata de Paralela 45? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Probleme de aritmetica pentru performanta. Metode de rezolvare, teste si subiecte de concurs. Clasele 3-4

Editura: Paralela 45

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Lucrarea de fata reprezinta un auxiliar didactic dintre cele mai diversificate si mai atractive, autorii dorind, dincolo de exigentele curriculare si de obtinerea performantei in competitii, sa incurajeze creativitatea elevilor, dezvoltarea gandirii logice si sa le stimuleze totodata interesul pentru matematica. Astfel, sunt prezentate 11 teme care includ metode de rezolvare a problemelor de aritmetica, urmate de 35 de teste (a cate 15 probleme) pentru exersare si de subiecte-model date la concursuri. In afara metodelor clasice (figurativa, a comparatiei, a mersului invers etc.), sunt inserate si cateva metode mai putin abordate in clasele primare, dar foarte utile pentru cultivarea aptitudinilor matematice: probleme de perspicacitate, probleme de numarare, principiul cutiei etc. In consecinta, lucrarea poate reprezenta un ajutor util si pentru invatatori, prin solutiile didactice si prin instrumentele de lucru inovatoare propuse, foarte necesare pentru diversificarea orelor de matematica si pentru pregatirea diferentiata a copiilor capabili de performanta….

Cartea Probleme de aritmetica pentru performanta. Metode de rezolvare, teste si subiecte de concurs. Clasele 3-4 PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.