Home Carti PDF Provinciale. Fragmentarium (1975-1989)

[PDF] Provinciale. Fragmentarium (1975-1989)

Coperta Carte Provinciale. Fragmentarium (1975-1989)

Iti doresti sa citesti cartea Provinciale. Fragmentarium (1975-1989) publicata de Babel? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Provinciale. Fragmentarium (1975-1989)

Editura: Babel

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: „Ca publicist am vorbit, vreme de mai bine de patru decenii, despre altii. Si inca o mai fac. Imi iau acum libertatea sa spun ceva si despre mine. Nu sub forma unei autobiografii, ci sub cea a unei cronici, in care cel ce o scrie, figura marginala, se include ca martor direct si raisonneur. Principalul izvor folosit sunt propriile mele insemnari diaristice. La inceput un pacat al tineretii, ele au devenit, in timp, acte reflexe, irepresibile in anumite situatii, in special in cele tensionate. Viata nu m-a scutit de asemenea momente, chiar des in unele perioade si cu unele persoane, pe care le-am perceput ulterior cu un plus de acuitate, dar nu cu sentimentul adversitatii perpetue.“ – Constantin Calin…

Cartea Provinciale. Fragmentarium (1975-1989) PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.