Home Carti PDF Sarcina si bebelusul

[PDF] Sarcina si bebelusul

Coperta Carte Sarcina si bebelusul

Iti doresti sa citesti cartea Sarcina si bebelusul publicata de My ebook? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sarcina si bebelusul

Editura: My ebook

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Sarcina si bebelusul este un ghid practic, modern si extrem de util, care ajuta viitoarele mamici sa traiasca linistite perioada de sarcina si sa se pregateasca de cresterea bebelusului. Contine de la sfaturi utile despre dieta, mentinerea formei si ingrijirea prenatala pana la indrumari pentru ingrijirea copilului dupa nastere. Pentru a veni in sprijinul oricarui proaspat parinte, structura ghidului a fost conceputa in functie de etapele de dezvoltare a copilului. In partea intai, Sarcina, sunt descrise, schimbarile prin care trece corpul mamei, precum si cele mai importante reguli pe care trebuie sa le urmeze viitoarea mamica. In partea a doua, Bebelusul, sunt prezentate foarte multe informatii practice – printre care si instructiuni pas-cu-pas – referitoare la hranirea, imbaierea, si multe alte amanunte legate de ingrijirea bebelusului….

Cartea Sarcina si bebelusul PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.