Home Carti PDF Sarea: mit si realitate

[PDF] Sarea: mit si realitate

Coperta Carte Sarea: mit si realitate

Iti doresti sa citesti cartea Sarea: mit si realitate publicata de Lifestyle Publishing? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Sarea: mit si realitate

Editura: Lifestyle Publishing

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Si daca tot ce stii despre sare este gresit?Cu totii am auzit recomandarea: daca vrei sa ai o inima sanatoasa, nu manca mai mult de o lingurita de sare pe zi. Dupa ce a citit si analizat peste cinci sute de studii stiintifice ca sa clarifice impactul sarii asupra tensiunii arteriale si a bolilor de inima, autorul a ajuns la o concluzie surprinzatoare: marea majoritate a oamenilor nu trebuie sa-si controleze aportul de sare. De fapt, pentru cei mai multi dintre noi, ar fi mai avantajos sa consume mai multa sare. Citind cartea aceasta, vei afla ca: Prea putina sare… te poate face sa jinduiesti dupa zahar si carbohidrati rafinati; aduce organismul intr-o stare de semiinfometare; poate provoca rezistenta la insulina, cresterea greutatii, diabet tip 2, boli cardiovasculare, boala renala cronica si cresterea pulsului si chiar a tensiunii arteriale. In schimb, consumand cantitatea de sare de care organismul tau are nevoie: poti obtine o ameliorare generala a starii tale, de la somn, energie si concentrare mentala pana la forma fizica, fertilitate si performantele sexuale; poti sa previi multe boli cronice, printre care bolile de inima. Dr. Di Nicolantonio ne arata cum putem readuce sarea in alimentatie cu ajutorul programului sau in cinci etape, pentru a ajunge la un aport optim pentru organism.”Dr. Di Nicolantonio ne prezinta un punct de vedere rational in ceea ce priveste sarea. Acest text extrem de bine documentat ne alunga in sfarsit sentimentul de vinovatie pe care-l avem cand consumam sare, o substanta esentiala pentru sanatatea noastra.” – Dr. David Perlmutter, autorul cartii Alimente care ucid creierul”In aceasta noua carte, autorul demonteaza mitul stravechi potrivit caruia sarea este cauza bolilor cardiovasculare. In acelasi timp, face recomandari excelente pentru un regim alimentar sanatos pentru inima, care iti va delecta papilele gustative! Daca vrei sa afli adevarul despre sare, trebuie sa citesti cartea de fata.” – Dr. Josh Axe, autorul cartii Mananca murdar”De…

Cartea Sarea: mit si realitate PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.