Home Carti PDF Scaunele rosii

[PDF] Scaunele rosii

Coperta Carte Scaunele rosii

Iti doresti sa citesti cartea Scaunele rosii publicata de Nemira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Scaunele rosii

Editura: Nemira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Intr-un sat din Irlanda soseste un strain care-si spune vindecator. Comunitatea locala e fermecata de charisma necunoscutului din Balcani. Mai ales o femeie, Fidelma Mc Bride, e subjugata de o atractie fatala, cu urmari inimaginabile.”O opera spectaculoasa, ampla, feroce, de mare profunzime. Te tine de la prima la ultima pagina si indrazneste sa puna unele dintre cele mai intunecate intrebari de natura morala, fara sa piarda din vedere caracterul lor atat de omenesc… Imposibil sa nu te lase fara cuvinte perfectiunea versatila a prozei scrise de Edna O’Brien.”The Observer”O fictiune curajoasa, amplasata la rascrucea sangeroasa in care se ciocnesc mai multe lumi: salbatica, tandra, adevarata.”John Banville”Marea Edna O’Brien si-a scris capodopera.”Philip Roth…

Cartea Scaunele rosii PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.