Home Carti PDF Scrierea caligrafica. Tehnici de caligrafie moderna si de scriere grafica

[PDF] Scrierea caligrafica. Tehnici de caligrafie moderna si de scriere grafica

Coperta Carte Scrierea caligrafica. Tehnici de caligrafie moderna si de scriere grafica

Iti doresti sa citesti cartea Scrierea caligrafica. Tehnici de caligrafie moderna si de scriere grafica publicata de Litera? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Scrierea caligrafica. Tehnici de caligrafie moderna si de scriere grafica

Editura: Litera

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: “Invata sa scrii de mana intr-o maniera creativa cu ajutorul acestei carti interactive, pline de modele ingenioase, exercitii artistice si proiecte cu instructiuni detaliate. De la caligrafia moderna si scrisul decorativ la ilustratie si lucrari in creta, vei descoperi o varietate de modalitati de a transforma literele si cuvintele in adevarate opere de arta, pe care le poti folosi ca decoratiuni de cadouri sau chiar de interior. In plus, vei invata sa creezi tablouri pe panza cu mesaje, sa confectionezi o tabla de scris, sa decorezi ceramica si chiar sa-ti digitalizezi operele de arta pentru a le printa. Pe parcurs, vei gasi o multime de sfaturi inspirationale de la artisti, care te vor incuraja si te vor pregati in domeniul scrierii caligrafice, dar si numeroase pagini pe care vei putea exersa, astfel incat sa-ti dezvolti, pas cu pas, propriul stil.”…

Cartea Scrierea caligrafica. Tehnici de caligrafie moderna si de scriere grafica PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.