Home Carti PDF Teoria King-Kong

[PDF] Teoria King-Kong

Coperta Carte Teoria King-Kong

Iti doresti sa citesti cartea Teoria King-Kong publicata de Pandora M? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Teoria King-Kong

Editura: Pandora M

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: O autobiografie cu mesaj puternic, o provocare pentru a concepe feminitatea altfel decat prin raportare la clasica superioritate masculina. Virginie Despentes ataca fara menajamente trei chestiuni care pareau fumate definitiv: violul, prostitutia si pornografia. Actorul principal in toate aceste episoade – care tin decisiv de sexualitate – este, evident, femeia. Povestindu-si viata, autoarea ilustreaza un paradox, cel al femeii care nu s-a putut asuma decat calcand in picioare canoanele care i-au fost impuse, respectiv autoimpuse: senzualitatea, supunerea, inocenta. O carte ale carei marturisiri sunt fara doar si poate socante, atat prin continut, cat si prin aplomb. O scriitoare care isi traieste viata cu o libertate de sine halucinanta.”Scriu din randul nasoalelor, pentru nasoale, babe, camionagioaice, frigide. neregulate, neregulabile, isterice, handicapate, pentru toate cele excluse de la marele targ al tipelor faine. Si incep asa, pentru ca lucrurile sa fie clare: nu-mi cer scuze pentru nimic, nu ma plang de nimic. Nu m-as da pe nici o alta, pentru ca a fi Virginie Despentes e o chestie mai tare decat orice.”, Virginie Despentes…

Cartea Teoria King-Kong PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.