Home Carti PDF Treptele iubirii, Seria Hanul amintirilor

[PDF] Treptele iubirii, Seria Hanul amintirilor

Coperta Carte Treptele iubirii, Seria Hanul amintirilor

Iti doresti sa citesti cartea Treptele iubirii, Seria Hanul amintirilor publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Treptele iubirii, Seria Hanul amintirilor

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: Vechiul han din Boonsboro, Maryland, a supravietuit razboiului, si-a schimbat proprietarul de nenumarate ori si, potrivit zvonurilor, este bantuit de fantome. Acum fratii Montgomery si excentrica lor mama vor sa ii redea farmecul de odinioara. Pentru arhitectul familiei, Beckett, munca este refugiul pentru o viata personala anosta. Insa un proiect secret incepe sa ii ocupe tot mai mult gandurile: fata pe care o iubea in adolescenta s-a intors in Boonsboro. Clare Brewster, acum mama a trei copii, a revenit in orasul natal dupa ce sotul ei, militar, si-a pierdut viata in Irak. Proprietara a unei librarii cochete, situate chiar peste drum de hotel, este prea ocupata ca sa aiba timp de aventuri romantice. Insa constata ca viata ii poate oferi surprize extraordinare, caci baiatul care o adora discret in liceu s-a transformat intr-un barbat puternic si capabil, care ar putea sa ii arate inca o data drumul spre fericire….

Cartea Treptele iubirii, Seria Hanul amintirilor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.