Home Carti PDF Un inger pazitor

[PDF] Un inger pazitor

Coperta Carte Un inger pazitor

Iti doresti sa citesti cartea Un inger pazitor publicata de Lira? Nimic mai simplu, o poti citi in format fizic apasand butonul de mai jos. 

Citeste Cartea – Sursa 1
Citeste Cartea – Sursa 2

Informatii utile despre Un inger pazitor

Editura: Lira

Vezi aici mai multe informatii despre carte

Descriere completa: In urma cu treisprezece ani, Lucy Sheridan a trecut printr-o experienta bizara: abia ajunsese la cea mai grozava petrecere din Summer River, oraselul unde isi petrecea vacanta, ca Mason Fletcher, un baiat ceva mai mare ca ea, dar mult mai matur, a obligat-o sa se intoarca acasa. A doua zi, matusa ei a condus-o la aeroport, interzicandu-i s-o mai viziteze. Acum, dupa ce matusa ei si-a pierdut viata intr-un accident de masina, Lucy afla ca in noaptea aceea Mason a salvat-o de la o soarta crunta. Pe de alta parte, organizatorul petrecerii fatidice, Tristan Brinker, a disparut, iar corpul nu i-a fost gasit. Multe s-au schimbat in toti anii acestia. Lucy a devenit experta in genealogie judiciara, iar Mason a infiintat o firma specializata in solutionarea crimelor clasate cu autor necunoscut. Regasirea celor doi este marcata de o inlantuire rapida a evenimentelor, de la gasirea unui cadavru in semineu la acutizarea luptei pentru putere in sanul familiei Colfax, cea mai bogata din zona. Lucy se trezeste amenintata din toate partile, astfel ca Mason va trebui sa joace inca o data rolul de inger pazitor. Amanda Quick are in palmares numeroase premii literare, cartile sale vanzandu-se pana in prezent in peste 35 de milioane de exemplare!…

Cartea Un inger pazitor PDF poate fi gasita in librariile de pe ios sau android. Daca totusi nu ai gasit-o si vrei neaparat sa o citesti, iti recomandam varianta tiparita.